سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 00 اردیبهشت 21 , ساعت 3:8 عصر

پاورپوینت تحلیل موزه آبادان
  • پاورپوینت تحلیل موزه آبادان

  • موضوع : معماری
  • فرمت اصلی فایل : ppt
  • تعداد صفحات : 28
  • حجم فایل: 10.8 mb




در این فایل موزه آبادان مورد بررسی قرار گرفته است این فایل  در قالب پاورپوینت و دارای 28 اسلاید قابل ویرایش می باشد. این فایل به گونه ای تنظیم شده ؛ که  می توان قالب آن را به دلخواه تغییر داد. این پاورپوینت برای دانشجویان رشته معماری کاربرد دارد.از این رو در ادامه ابتدا فهرست مطالب ؛ سپس مختصری از متن ودر پایان پیش نمایشی از اسلایدهای این پاورپوینت قرار داده شده است. برای درک بهتر مطالب نیز از خطوط گرافیکی استفاده شده است.

 

مختصری از متن:

گنبدی ملقب به اورچین که مختص خوزستانی هاست که توسط هشت ستون سنگی بلند که در نهایت در نوک گنبد یه هم رسیده اند و حلقه های سنگی متعددی آن ها را احاطه کرده اند. این گنبد اما 22.5 متری ارتفاع دارد و نمای خاصی به ورودی موزه بخشیده است.
یکی از ویژگی‌های این گنبد پله‌ای بودن آن می‌باشد و بصورتی است که در هر پله‌ی آن نقشه‌ قاعده اصلی تکرار می‌شود و در هر پله ابعاد نقشه کمتر از ابعاد قاعده در پله پایین‌تر می‌باشد. به‌لحاظ سازه ای مهمترین مشخصه گنبد‌های اُرچین حفظ تعادل در آنها است که لازمه‌ی این حفظ تعادل وجود قرینه سازی در آنها می‌باشد.

اصولاً حفظ تعادل در گنبد‌هایی که قاعده آنها به‌شکل کثیرالاضلاع طراحی می‌شود، بیشتر است. گنبد پله ای (ارچین) را می‌توان بدلیل فرم مثلث شکلی که دارد جزء سازه ی پایدار دانست. مکانیسم نیارشی در این سازه بگونه ای‌ست که نیروهای فشاری را بصورت متوازن از بالاترین نقطه به پایینترین نقطه انتقال می‌دهد و همچنین فرم پله ای آن علاوه بر جنبه ی زیبایی شناختی در مقابل نیروهای رانشی نیز بدلیل تغییر سطح مقطع دارای مقاومت بیشتری می باشد.

 

پاورپوینت تحلیل موزه آبادان ، 28 اسلاید؛ قابل ویرایش:

تاریخچه
موقعیت
هدف طراحی 
بررسی تالارها

معماری و ساخت

بررسی گنبد 
ریزفضاها 
آثار موزه
تحلیل پلان 

پلان
مقطع
و...

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ